ChrisB Agency:

Import og egenproduktion af motorcykelbeklædning og sko.

Vores vision er at tilbyde vores kunder motorcykelbeklædning og sko i en udsøgt kvalitet og med et mindset på bæredygtighed, nytænkning og konkurrencedygtige priser. Vi lægger en stor indsats i at give vores kunder en god oplevelse når de handler hos os.

Velkommen hos ChrisB Agency.

Vores historie

Virksomheden er grundlagt i 2021 af Chris Brøcher i den nordjyske by Sæby. Trods den korte levetid er virksomheden bygget på mange års erfaring med import af motorcykeludstyr og kundehåndtering. Netop dette segment af varer har i Danmark været meget traditionelt baseret med udseende og funktionalitet.

Vi er den danske importør af det amerikanske/italienske mærke Blauer … hvis motto er “kompromisløs præstation”. Blauer henvender sig til et publikum, der er ivrig efter “made in USA” mærker og på tekniske genstande, der kan prale af deres egen historie og hævde titlen “autentisk-original”, selvom de forbedres i komfort og pasform ved at varetage egenskaber og former, der er nødvendige for den moderne motorcyklist. Blauer er med til og revolutionere motorcykel branchen med deres “look”. 

ChrisB Agency har egen sko produktion, der er produceret i Portugal og Spanien. Sko konceptet bygger på idéen om at opleve en ny dimension af komfort og velvære, som gør, at du aldrig føler dig begrænset i din hverdag uanset, hvordan du bruger dine sko. Vi bruger de bedste materialer på markedet. I vores sko med kork er korklæderet certificeret med Cork Mark Label® og kommer fra Portugal. De miljøvenlige stoffer er certificeret enten med Global Organic Textile Standard International eller med Global Recycled Standard. Vi tilbyder veganske sko, der er lavet af bæredygtige materialer som syntetiske fibre, kork, grøntsager og biopolymerer. 

Adresse: Østeralle 30, 9300 Sæby, Danmark

Telefon: +45 29 91 83 98

CVR. Nr.: 42052426

E-mail: info@chrisb-agency.dk

 

Tilbage til toppen